Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Christina

Møt våre dyktige ansatte

Stasjonærvekter

- Jeg jobber fast på Steen & Strøm, går over til å være objektleder der i august. Jobber nå for avdeling 503 (stasjonærvekter), men har også jobbet litt over 1 år i 502 (sivilavdelingen).

Jeg har vært ansatt i Skan-kontroll i siden 2019, men var også i praksis før dette. Før jeg ble myndig jobbet jeg som alderskontrollør, og syntes det var veldig greit.

Mine nåværende arbeidsoppgaver er mye forskjellig, mye av det jeg gjør er å sikre bygg, hvor jeg da går inspeksjonsrunder, ser etter avvik og rapporterer mye. Eksempel på avvik kan være lekkasjer, da må jeg rapportere dette inn og finne en løsning for at lekkasjen ikke skal lage større problemer.Det som er fint med arbeidsplassen min er at dagene går i ett, du styrer også dagen litt selv. Du kan velge selv hvilke tider du ønsker å gå runder, du bistår mange arbeidere i løpet av en dag, går befaringer osv. Grunnet dette går dagene i ett og tiden går fort. Jeg koser meg på jobb. Aldri en dag hvor jeg ikke ønsker å dra på jobb, men ser heller frem til en ny dag. Men dette er igjen hvor jeg jobber nå, jeg har jobbet på veldig mange forskjellige steder og objekter. Dette gjør at jeg får nye inntrykk og erfaringer ofte, og erfaring i dette yrket er alltid noe å ta med seg videre. Du vil aldri bli 100% ferdig utlært, for det er nye hendelser, nye situasjoner, forskjellige type håndteringer som alltid vil lære deg ting.

Skan-kontroll er ett «intimt» firma om jeg kan si det på den måten. Du vil ha mye kontakt med forskjellige mennesker, de som jobber på kontoret for eksempel, som du alltid kan ringe til. Du blir kjent med andre på forskjellige objekter som gjør at du kan føle deg trygg på at du får den opplæringen og oppfølgingen du trenger. Det er mange gode grunner for å søke jobb hos Skan-kontroll, men samhold er en av de beste egenskapene til firmaet i mine øyne. Jeg selv har aldri vært redd for å spørre om det er noe jeg lurer på, eller fortelle noen om kanskje ikke alt er som det skal. Og dette er en av grunnene til at jeg elsker jobben min!

Vi har også mange kule objekter og oppdrag, som jeg tror de fleste kan være enige i. Båtoppdrag for eksempel, dette er ett oppdrag hvor vi kjører inn til de forskjellige øyene i Oslo fjorden med båt, og passer på sikkerheten til besøkende. Her er det alltid to og to som går sammen, som også gjør det ekstra morsomt å få være med på.