Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Lærling i Skan-kontroll

En trygg læreplass

En bedrift - Stort og variert Sikkerhetsfag

Skan-kontroll tar hvert år inn flere lærlinger i sikkerhetsfaget. Vi ønsker å tenke langsiktig på vårt engasjement som lærebedrift og vil derfor se etter de lærlingene vi mener er egnet for å jobbe hos oss også etter læretidens utløp.

Skan-kontroll er godkjent lærebedrift i sikkerhetsfaget.

Overgangen fra skole til jobb kan være stor for en lærling. Vi satser derfor på en tett oppfølging av lærlingene og på gode faglige ledere og instruktører. I sikkerhetsfaget får lærlingene den nødvendige opplæringen gjennom faglige samlinger og i praktisk arbeid.

Hvordan bli lærling i Skan-kontroll?

Hos oss får du en variert og aktiv hverdag med mange spennede arbeidsoppgaver. Vi har oppdrag som krever at vi jobber både med og uten uniform. Vi har oppdrag i hele Norge og løser disse fra kontorene våre i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand.

Primært må du ha gjennomført Vg1 Salg, service og reiseliv og Vg2 Service, men vi tar inn kandidater med fullført Vg2 fra andre studieretninger også.

Hos oss kan du få fast jobb etter endt læretid og hos oss får du betalt vekterkurs (Nasjonal grunnutdanning for vekter). Har du allerede godkjent kurs gjennom skole kan du starte i jobb tidligere.

Hos oss blir du tatt godt imot og hele ditt første år har du din egen fadder som hjelper deg. Vi reiser også på fagsamlinger hvor du blir kjent med andre lærlinger fra hele landet.

Bli med på vårt lag og søk lærlingplass hos oss. Søk her! - Send søknad om læreplass.

 

Se også