Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Hvorfor skal du velge Skan-kontroll?

I Skan-kontroll bryr vi oss. Vi bryr oss om våre kunder, om sikkerhet, om HMS, om kvalitet og om etikk og moral – og vi bryr oss om hverandre, for vi vet at det er medarbeiderne som danner grunnsteinen i hele bedriften.

Et godt sted å være
Vi ønsker at du som jobber hos oss, skal oppleve at du har tillit, ansvar og utviklingsmuligheter, både personlig og faglig, i et godt arbeidsmiljø. Vi jobber kontinuerlig med HMS for å fremme trivsel og helse, og lover deg en variert jobb som gir deg nye utfordringer hver eneste dag. 

Du kan være forskjellen for våre kunder
I Skan-kontroll er vi stolte av vårt bidrag til bedre sikkerhet i hele Norge. Skan-kontroll er Norges ledende på håndtering av svinnproblematikk i næringslivet og er i dag det største landsdekkende vekterselskapet innenfor vakt- og kontrolltjenester.
Som totalleverandør av sikkerhetstjenester, beskytter vi våre kunders ansatte og verdier.Vi sikrer alt fra private hjem og verdier til store bedrifter og flyplasser og offentlige virksomheter. Dette lykkes vi med ved å bruke den nyeste teknologien og de beste menneskene. I Skan-kontroll jobber vi også innenfor mange forskjellige fagområder som teknikk, administrasjon, IT, Vaktsentral, så karrieremulighetene er mange. For deg betyr dette en arbeidsplass der du har påvirkningskraft, og der du blir en del av et større fagmiljø.