Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Organisering

Som totalleverandør av sikkerhetstjenester, beskytter vi våre kunders verdier og deres ansatte

Totalleverandør

Skan-kontroll er en totalleverandør av svinn- og kontrolltjenester i Norge.

Våre virksomheter jobber tett sammen for å kunne gi våre kunder skreddersydde løsninger over flere av forretningsområdene. Det er viktig for oss at kunder kan benytte seg av komplekse tjenesteutvalg på tvers av tjenstene vi leverer fordi Skan-kontroll skal være totalleverandør av trygghet.

Skan-kontroll har som hovedoppgave å tilby personell som er spesialutdannet innen sine respektive tjenestefelt. Selskapet dedikerer egne mennesker med ansvar og lederfunksjon opp mot et hvert fast oppdrag for på beste måte å ivareta kundens forventninger. Vi har fokusert på å levere oppdrag i et marked som krever spesialkompetanse fra vektere, konsulenter og vår øvrige stab, innenfor sikkerhet, svinnforebyggende- og publikumsrelaterte tjenester.

Vi har spesialisert oss på å tilfredsstille våre kunders spesifikke behov gjennom å skreddersy spesialtilpassede løsninger og forebyggende tiltak. Dette gjøres ved en grundig gjennomgang av de enkelte selskapers behov, før en igangsetter eventuelle tiltak.

Skan-kontroll bemanner i dag en rekke forskjellige oppdrag, alle med forskjellige krav til presisjon, kompetanse og sikkerhetsnivå.

Vi skal kjennetegnes på at vi gjennom dyktige medarbeidere, ekspertise og markedets beste sikkerhetsløsninger holder det vi lover og leverer til kundens forventning, eller bedre.

Skan-kontroll:

Våre forretningsområder:

  • Kontrolltjenester
  • Stasjonært Vakthold
  • Områdekontroll
  • Sikkerhetskonsulenter/-rådgivere
  • Døgnbemannet Vaktsentral
  • Teknikk
  • Kurs og kompetanse