Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Et allsidig yrke

Vekteryrket passer godt for deg som er glad i å jobbe med mennesker og ønsker å gjøre hverdagen tryggere for dem. Vi har kunder over hele landet, både i privat næringsliv og offentlig sektor, og jobber hardt for å leve opp til den høye kvaliteten de forventer fra våre dyktige medarbeidere. Her kan du lese mer om hvordan du blir vekter.

Vekter

Skan-kontroll er representert over hele landet og leverer vakttjenester til både privat næringsliv og offentlig sektor. Vi leverer svinn og kontrolltjenster,stasjonært vakthold, områdekontroll, sikkerhetskonsulenter/-rådgivere og teknikk. Vi setter alltid våre kunder og ansatte i fokus for å kunne levere høy kvalitet og service og skal kjennetegnes på at vi gjennom dyktige medarbeidere og ekspertise holder det vi lover og leverer til kundens forventning, eller bedre.

Skan-kontroll har som hovedoppgave å tilby personell som er spesialutdannet innen sine respektive tjenestefelt. Selskapet dedikerer egne mennesker med ansvar og lederfunksjon opp mot et hvert fast oppdrag for på beste måte å ivareta kundens forventninger. Vi har fokusert på å levere oppdrag i et marked som krever spesialkompetanse fra vektere, konsulenter og vår øvrige stab, innenfor sikkerhet, svinnforebyggende- og publikumsrelaterte tjenester.

Vi har spesialisert oss på å tilfredsstille våre kunders spesifikke behov gjennom å skreddersy spesialtilpassede løsninger og forebyggende tiltak. Dette gjøres ved en grundig gjennomgang av de enkelte selskapers behov, før en igangsetter eventuelle tiltak.

Vi bemanner i dag en rekke forskjellige oppdrag, alle med forskjellige krav til presisjon, kompetanse og sikkerhetsnivå.

Hvordan blir du vekter?

For å bli vekter må du ha bestått trinn 1 av vekteropplæringen (det kan være andre krav til enkelte stillinger). I tillegg må du ha godkjent vandel. Alle ledige stillinger i Skan-kontroll lyses ut på våre hjemmesider. Du må søke elektronisk gjennom vårt søknadssystem. Søknader mottatt på mail eller lignende vil ikke bli behandlet.

Du kan forvente

  • et godt, utviklende og sosialt arbeidsmiljø
  • gode utviklingsmuligheter
  • varierte arbeidsoppgaver
  • karrieremuligheter