Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Anette

Møt våre dyktige ansatte

Objektleder i Stavanger

- Jeg har jobbet i Skan-kontroll i to år nå og til daglig er jeg objektleder. I rollen som objektleder har jeg et ansvar for flere av våre kunder og vektere i Stavanger. Jobben er omfattende og det trives jeg med. Vi bidrar til våre kunders trygghet. Det kan være forebyggende brannvern der vi blant annet kontrollerer fremkommeligheten rundt nødutganger, eller det kan være å forebygge og avdekke kriminelle handlinger mot våre kunder.

Rutineoppdrag er en del av hverdagen. Dette kan være opp- og avlåsing av kjøpesentre, utvendige kontroller hos kunder og rapportering av gjøremål og andre hendelser.

Arbeidsdagene er spennende og ingen dager er like. At vi kan være med på å gjøre en forskjell, hjelpe mennesker i vanskelige situasjoner er en god følelse. Som sykkelvekter så sykler man fra butikk til butikk, noe som gjør at en får holdt seg fysisk aktiv i arbeidstiden. Dette er supert for de som ønsker å bruke kroppen.

En hendelse som jeg husker ekstra godt er noe som skjedde en lørdag på senteret der jeg jobbet. Det var mange kunder på senteret denne dagen. Jeg gikk forbi et barn som var litt lei seg for han ikke fikk det slik han ville. Jeg hørte da at moren kommenterte at «vekteren kommer og kjefter på deg hvis du ikke er stille». Omtrent en time senere ringer en butikk og ønsker bistand fra meg. Da er det moren til gutten fra tidligere, og nå hadde hun mistet sønnen sin. Både jeg og moren leter. Jeg finner gutten og tar han med til moren sin, som ikke klarte å beskrive hvor takknemlig hun er for at barnet ble funnet. Da sitter man igjen med en ekstremt god følelse og den dagen satte jeg ekstra stor pris på jobben min.

Jeg synes man skal søke jobb i Skan-kontroll hvis man er serviceinnstilt og liker å gjøre det lille ekstra. Liker man å jobbe med mennesker og sikkerhet vil man trives. Er man i tillegg selvstendig, løsningsorientert og liker utfordringer, da er Skan-kontroll den rette arbeidsplassen.

I Skan-kontroll har vi også gode kollegaer, og en ledelse som ser de ansatte. Det er viktig i arbeidslivet.