Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Abdi

Møt våre dyktige ansatte

Første års lærling

- Jeg er lærling i Skan-kontroll og har snart jobbet her i ett år. Jeg jobber til daglig i Oslo og omegn og er ansatt i avdeling 503. Denne avdelingen leverer stasjonære vakttjenester, som betyr at jeg har ansvar for ett begrenset området hos en kunde.

Tidligere har jeg jobbet hos kunder og passet på alle verdiene som for eksempel varer, ansatte og selvfølgelig alle besøkende. Nå får jeg opplæring som sentervekter og har da ett litt større ansvar. Blant annet har jeg brannvernsansvar og passer på mange flere besøkende. Jobben som sentervekter er krevende da du skal kunne mange ulike systemer, men jeg lærer hele tiden av gode kollegaer som alltid er villig til å lære bort sine ferdigheter.

Det jeg liker med jobben min er at ingen dag er lik. En hendelse jeg husker godt var en lørdag hvor jeg jobbet i en elektrobutikk og anholdte en tyv. Vedkommende ble med rolig tilbake til butikken. Jeg var på vei til å ta med mannen inn på bakrommet for å skrive en anmeldelse på forholdet da mannen prøvde å rømme fra meg. Jeg løp etter og tok han igjen med hjelp av ansatte i butikken og en annen kollega. Vedkommende var så aggressiv at vi valgte å ringe politiet som kom kort tid etterpå. Samtidig som politiet fikk kontroll på mannen så jeg en annen mistenkelig person i butikken. Jeg gikk tilbake til overvåkingssystemet og fulgte med på han og så at han stjal varer. Han gikk opp en etasje og prøvde å forlate butikken ved en annen utgang. Jeg løp opp og tok han igjen. Han ble med tilbake og ble ført til bakrommet. Politiet kom etter litt tid til bakrommet hvor det da satt enda en person som hadde stjålet. Dette var en morsom og hendelsesrik dag på jobb.

Skan-kontroll har mange gode og flinke ansatte som veileder og gir deg mange gode tips. Arbeidsdagene er aldri lik og du vet aldri hva som skal skje. Jeg ser for meg videre arbeid i dette yrket.