Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Lasse

Møt våre dyktige ansatte

Områdeleder og Objektleder

- Jeg har jobbet i Skan-kontroll siden 2016. Mine arbeidsoppgaver består hovedsakelig i å være behjelpelig ovenfor våre kunder på områdekontrollen vår. Områdekontrollen er en tjeneste der mange kunder deler på vekteren. Vekteren sin rolle er da å fordele tiden til rådighet på kundene alt etter behov og gjøremål som inntreffer.

Siden jeg er objektleder har jeg også en del praktiske og administrative oppgaver ved siden av. Dette kan være møter med kunder og holde dokumenter og instrukser oppdatert. På en vanlig dag besøker jeg butikker og utfører oppgaver i butikkene. Om de har mistanke om tyveri eller andre hendelser, sjekker jeg det opp og oppretter eventuelt en sak på det. Er det bekreftet tyveri, samler jeg dokumentasjon og oppretter en anmeldelse. Butikken har også en vektertilkallingsknapp slik at de kan trykke på denne og jeg reiser til butikken. Dette gjør de vanligvis om det er mistanke til tyveri, eller berusede eller sint personer i butikken. Men det kan også være andre ting.

Jeg liker jobben fordi jeg får utfordret meg selv hver dag. Jeg får snakke med forskjellige mennesker og får trent på konflikthåndtering daglig. Jeg får brukt kroppen da det til tider kan være en meget aktiv jobb. Jeg får spenning og blir etter hvert kjent med nye sider jeg ikke visste jeg hadde. Jeg er trygg i rollen og kan møte kundens forventning på grunn av dette. Det er en fantastisk jobb.

Det er selvsagt gøy å stoppe tyver med verdier for flere titalls tusen kroner. Det er også givende med det gode samarbeidet vi har med politiet når stortyver skal stoppes. Likevel er det nok hendelser knyttet til liv og helse som gir meg mest. Ved overdose eller hjertestans blir alle sanser skjerpet og du føler deg på 100 % til stede. Når du må utføre hjerte- og lungeredning, kommer alt som er lært og du opererer på automatikk. Ved slike oppdrag får du også mest tilbake i form av mestring og positive tilbakemeldinger fra publikum. Det setter jeg pris på.

I Skan-kontroll får du en variert hverdag. Siden vi har så mange forskjellige tjenester kan du både kjøre bil på områdekontrollen eller jobbe stasjonært hos en kunde. Du kan bruke sykkel i spennende Oslo sentrum eller du kan være med å kjøre båt for inspeksjoner av øyer i Oslofjorden. Du kan gjennomføre patruljering til fots i tillegg til mye mer. Det er dette som gjør Skan-kontroll til det beste valget. Det er noe for alle.